Bine ati venit pe site-ul Seminarului Teologic Liceal "Sfantul Iosif Marturisitorul" - Baia Mare

________________________________
 

Proiectul privind învătământul secundar - ROSE

"SCOALA - UN VIITOR MAI BUN!"

 
Share Button
 
_______________________________
 • ADRESA: Strada Progresului Nr 43, Loc. Baia Mare, Jud. Maramures,
 • tel/fax: 0262221844
 • e-mail: stor_bm@yahoo.com
 • e-mail pentru elevii liceului: seminarulteologicbm@gmail.com
 • CLADIREA B (Stiintele naturii): Strada Minerilor Nr 3, Loc. Baia Mare, Jud. Maramures,
 • tel/fax: 0262213630
   

FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI SCOLAR

2021-2022

Luni, 13 Septembrie 2021, ora 7.30 - Pentru specializarea teologie ortodoxa, festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc la Catedrala Episcopala „Sf. Treime” Baia Mare ( strada Unirii).

Luni, 13 Septembrie 2021, ora 9.00- Pentru specializarea stiinte ale naturii, festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc in curtea cladirii de pe str. Minerilor Nr. 3.

Luni, 13 Septembrie 2021, ora 12.00 - Pentru POSTLICEAL SANITAR, festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc in curtea cladirii de pe str. Minerilor Nr. 3.

Va așteptăm cu drag!

   
 • Festivitatea de absolvire pentru elevii seminariști. Foto.

Vineri, 04 iunie 2021, cu începere de la ora 11:00, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a participat la festivitatea de absolvire a elevilor seminariști din cadrul Seminarului Teologic Liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” din Municipiul Baia Mare, promoția 2017-2021.

Festivitatea a început printr-un cuvânt de deschidere rostit de Pr. Lect. Univ. Dr. Marius Nechita, directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”, care a felicitat pe tinerii absolvenți ai celor patru ani de liceu pentru performanțele obținute, dar a mulțumit atât părinților pentru sprijin și susținere cât și cadrelor didactice pentru implicarea activă în actul educațional. De asemenea, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a transmis mesajul de binecuvântare și de felicitare al Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

„Să nu uitați că ați absolvit o școală teologică al cărei ocrotitor este Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul. Această lucrare trebuie să vă inspire, atât în viețuirea dumneavoastră din prezent cât mai ales, din viitor. Indiferent pe unde Dumnezeu o să vă conducă pașii, nu trebuie să uitați, atât de această instituție care v-a format pe parcursul acestor ani de seminar, cât și de cadrele didactice și părinții profesori care v-au călăuzit pașii pe acest drum. Acest lucru se numește recunoștință; o recunoștință și o purtare în rugăciune pe care ar trebui să nu o uitați niciodată”, a precizat Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul.

Un cuvânt de felicitare a fost transmis de către doamna Prof. Dr. Costin-Hendea Anca-Minodora, inspector şcolar general, și care a fost citit de către Pr. Prof. Florin Hoban, inspector școlar pentru disciplina religie în cadrul ISJ Maramureș. Cu acest prilej, doamna inspector general a acordat „Diploma de Excelență” absolventului seminarist Pletea Marius Alexandru, șef de promoție „ca semn de apreciere și recunoștință a performanței școlare concretizate în rezultate de excepție obținute la învățătură și purtare impecabilă în anii școlari 2017-2021”. La final a fost citit pentru ultima dată catalogul celor două clase care au finalizat studiile liceale și au fost acordate premiile cuvenite.

   

Concursul REGIONAL/Judeţean de proiecte ştiinţifice

“Porţi deschise către lume 2021”

ediţia a IX-a ,

REGULAMENT DE PARTICIPARE

<format pdf>

<acord de parteneriat>

<fisa de inscriere>

   
DETALII <format pdf>
   
HOTARAREA NR. 14/2021
 • din 12 februarie cu privire la aprobarea scenariilor de organizare si functionare a unitatilor preuniversitar de stat din judetul Maramures < format pdf>
   

PLATFORMA NATIONALA DE INFORMARE

VACCINARE COVID-19

https://vaccinare-covid.gov.ro/

   

 

   

Doamnelor, Domnilor directori, spre stiinta cadrelor didactice,

Kinderpedia si Ministerul Educatiei si Cercetarii au semnat protocolul nr. 8736/ 19.03.2020, prin care platforma Kinderpedia este pusa la dispozitia scolilor publice, gratuit, pentru a depasi criza pe care educatia o traverseaza astazi. Toate functionalitatile platformei pot fi folosite de scolile publice fara costuri, pe parcursul acestui an scolar. 

Mai mult, o selectie de 11 module gândite special pentru scoala sunt disponibile gratuit, fara data de expirare.
 Kinderpedia este o solutie completa de comunicare si management ce include predare video la distanta, orar,  catalog, carnet de note, modul de teme si numeroase functionalitati smart, pentru o educatie conectata.
<format pdf>

   

 

 

 

 
COMUNICAT
   

Seminarul Teologic Liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” in presa -ianuarie 2020

GRAIUL MARAMURESULUI

DIRECTMM

ZIARUL LUMINA

SCHOOLS & COLLEGES IN BAIA MARE

<format pdf>

   

Proiectul privind învătământul secundar - ROSE.

AN III

Cu data de 1 iulie 2017 liceul nostru a castigat Proiectul privind învătământul secundar - ROSE. Perioada de derulare a grantului acordat este 4 ani. Obiectivele grantului sunt reducerea ratei de abandon s colar în licee, cresterea ratei de absolvire si îmbunătătirea performantei la examenul de bacalaureat.

   

INSCRIERE POSTLICEAL!!!

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

-SCOALA DE STAT-

SPRIJIN PENTRU ANGAJARE INTR-O UNITATE MEDICO-SANITARA DIN TARA SAU DIN UE

Adresa facebook

https://www.facebook.com/sanitar.stat.3

 

   
Vineri 27 ianuarie 2017 , Preasfintitul Parinte Iustin, a vizitat Seminarul Teologic ,,Sf. Iosif Marturisitorul" din Baia Mare, a stat de vorba cu directorul scolii teologice Pr. Prof. Dr. Marius Nechita si cu cadrele didactice,dupa care a vizitat salile de curs. Foto.
   

ELABORARE CURRICULUM

APEL SELECTIE <format pdf>

Selectie grup in grupurile de lucru pentru elaborarea curriculum-ului

<format pdf>

   
TELEFONUL VERDE LA CARE SE POT SESIZA NEREGULILE SAU DISFUNCTIILE LA EXAMENE NATIONALE
 • TEL. VERDE NATIONAL: 0800801100-telefon gratuit sau site: http://www.educatiepentruviitor.edu.ro-unde se pot semnala nereguli aparute in organizarea su derularea examenelor nationale sau eventuale fapte de coruptie
 • TEL. VERDE al ISJMM: 08008160262-telefon gratuit
   
 • Adresa: str. Progresului nr.43 - loc. Baia Mare - Maramures - Romania
 • Telefon/fax: 0262-221844
 • Site oficial: www.seminarulbm.ro
 • E-mail: stor_bm@yahoo.com

Sectia real

Specializare: Stiinte ale naturii:

 • Adresa: str. Minerilor nr.3 - loc. Baia Mare - Maramures - Romania
 • Telefon/fax: 0262-221844
 • Site oficial: www.seminarulbm.ro
 • E-mail: gsanitar@yahoo.com
Realizator/Web-design:
 • ing. POP AIDA
Fotografii:   
 • ing. POP AIDA
 • prof. ROATIS  BOGDAN
Coordonatori: 
 • ing. POP AIDA
 • prof. ROATIS  BOGDAN
 • STOICA MARINELA
 • ROGOJAN MIHAELA

HARTA DE SITUARE

CONSTRUIM CATEDRALA
construimcatedrala.ro
 

NOUTATI

 

____________________________ ___________________________________
 
Copyright © Seminarul Teologic Liceal "Sf. Iosif Marturisitorul"